značenjeljubavi

Daljina i ljubav

unknownwritter | 07 April, 2017 14:18

Daljina i ljubav? Da li mogu funkcionisati zajedno? Kazu daloko od očiju, daleko od srca... Epa, ja se ne bih složila sa tim. 

Čist primer: Bila jednom jedna devojka, duge crne kose i krupnih crnih očiju. U očima si joj mogao videti toplinu. Izgledala je kao maleni zvrk, koji samo skače, trči, priča, mašta i VOLI. Volela je ljude oko sebe. Volela je svet koji je okružuje. Volela je svaki zračak sunca, svaki list, svaki vlas trave... I, odjednom, zavolela je njega. Možetr zamisliti kako izgleda kada jedna takva devojka zavoli muškarca. Na početku sam pomenula DALJINU. Kažu ljudi prokleta daljina. Kilometri i kilometri koji vas dele od voljene osobe. Od osobe za koju bi život dali ako je to potrebno. Epa, upravo je i ona ovo govorila. Ali, uprkos svemu, nije prestajala da voli. Nije odustala. Bila je odlučna da zadrži i da se bori za ono što voli više od svog života. Na kraju je zavolela daljinu. Pitate se, zašto? Zato što je baš ta daljina bila razlog njihovog shvatanja da ljubav nema i ne treba imati nikakvih granica. 

Zato vam kažem, nikada ne tražite odgovore na pitanja: Da li nastaviti dalje? Da li ovo uopšte ima smisla? Da li vredi voleti osobu koja je daleko? Vredi! Itekako vredi! Samo prava ljubav opstaje, a znamo da u životu, ako želimo ono što je ISKRENO i PRAVO moramo to i zaslužiti! Jer, ako se ne trudimo oko toga i ako nismo dovoljno jaki da izdržimo sve prepreke, onda nalazimo razloge... Glupe razloge da prestanemo da se trudimo.

Prava ljubav se jedom dešava i treba se truditi i mnogp usppna i padova izdržati zarad nje!

Ime devojke koja voli i trudi se da zadrži to što voli, jeste moja draga Jovana. Za vas beznačajno ime... ali, za mene, oličenje snage i žele za životom! Želje za srećom! Želje za ljubavlju!

Posvećemo Jovani.

S ljubavlju, Ana.  

Komentari

Ljubav

Skraceni :) | 07/04/2017, 22:35

Anaa svakaa cast. Muskarac kog Jovanaa voli!

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb